Hello, this is me
Hiernaast zie je het gezicht achter Dreamkey Design. Dat ben ik, Nienke van de Water (1988), woonachtig in het mooie Haarlem. In 2011 ben ik mijn eigen webwinkel gestart, voornamelijk om mijn eigen ontwerpen te verkopen. Als grafisch ontwerper heb ik een passie voor papierwaren en het maken van ontwerpen waar ik mensen mee kan inspireren.

Webwinkel met papierwaren
In de loop van de jaren is Dreamkey uitgegroeid tot dé webwinkel waar je moet zijn voor mooie, unieke papierwaren die je leven nét even dat beetje mooier maken. Buiten mijn eigen collectie, verkoop ik momenteel voornamelijk veel moois van andere talentvolle ontwerpers.

Volgen van je droom
Begin 2015 was de webwinkel zo gegroeid, dat ik mijn baan als grafisch ontwerper heb opgezegd om me helemaal te richten op mijn droom, Dreamkey. En dat is ook precies waar Dreamkey voor staat, voor het najagen van je dromen om zo nóg mooier te kunnen leven.

Wat vind je bij Dreamkey?
Als je op zoek bent naar mooie, unieke papierwaren en alles wat er ook maar enigszins mee te maken heeft, ben je hier aan het juiste adres. Al deze producten maken je leven gegarandeerd een beetje mooier.

Ontwerpers bij Dreamkey
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe merken en ontwerpers en daarom zal de webwinkel regelmatig aangevuld worden met meer moois. In de producten is duidelijk de passie van de ontwerpers voor hun vak terug te zien, en dat maakt het extra bijzonder!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even je verhaal kwijt? Stuur mij dan een e-mail!

Lieve groet,
Nienke 

© 2014 - 2019 Dreamkey Wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel